hjem nettstedkart skriv ut
Vi er fornøyd når du er fornøyd!
Hjem > Om oss

OM OSS

Tresland Bilskade AS og Tresland Bil & Båt holder til sentralt i Bø i Telemark. Vi er det største opprettings- og lakkeringsverkstedet i Midt-Telemark, og har stor kapasitet i våre lokaler og med våre 10 ansatte. Vi utfører oppretting, lakkering og mekanisk arbeid på alle bilmerker.

Vår bil- og båtsalgsavdeling tilbyr salg av bruktbiler, importbiler og vi har rettighetene til salg av flere nye båtmerker. Er du på utkikk etter drømme- bilen/båten? Kom innom for en hyggelig prat!  

Vi er et Mekonomen verksted. Mekonomen er Skandinavias ledende bilverkstedskjede, og gir deg som kunde en rekke fordeler som blant annet gode priser på deler, gode leveransevilkår og kvalitetsprodukter til alle bilmerker.

Vi har profesjonelle lakkeringsfasiliteter, og benytter kun lakkprodukter som tilfredstiller de strengeste krav til kvalitet. I vår karosseriavdeling har vi det mest avanserte utstyr for utbedring av kollisjonsskader.

Vårt bilverksted utfører alle typer bilreparasjoner på alle typer biler. I tilegg ufører vi diagnose- og feilkodelesing, kilometerservice, bilglasskader, Air Condition fylling og bilelektriske reparasjoner.


Vi har avtale med alle forsikringsselskapet og utfører skadetaksering på alle typer biler for alle forsikringsselskaper. Vi utfører hele jobben fra å sende inn skadeskjema, taksering av skaden og selve reparasjonene.

Tresland Bilskade AS ble etablert i 2001 og har i 2011 10-års jubileum. Bedriften har hatt en solid drift og ble i 2005 kåret av Dagens Næringsliv til årets "Gaselle-Bedrift". En "Gaselle-Bedrift" er et uttrykk for Norges hurtigst voksende bedrifter, og som tilfredstiller følgende krav:

- Bedriften skal ha offentliggjort minst 4 årsregnskaper - Bedriftens omsetning skal være større enn 1 million kroner i hvert av de 4 siste regnskapsårene - Bedriften skal ha omsetningsvekst i alle de siste 4 årene - Omsetningen skal sett over hele perioden være mer en fordoblet - Summen av driftsresultatene i de siste regnskapsårene skal være positiv.

Tresland Bilskade AS driftes av Kim Tresland som innehar lang erfaring og utdanning innen bilbransjen med fagbrev som bilmekaniker, biloppretter, billakkerer og industrimekaniker. Våre ansatte har også lang erfaring innen bilbransjen og kan således yte deg som kunde den beste servicen når uhellet er ute.
 

tresland_bil_6.jpg
Vårt viktigst mål er fornøyde kunder! Velkommen!